Chapplis Chapewerken

Ben je op zoek naar kwalitatieve chape? Dan ben je bij Chapplis aan het juiste adres! Bij Chapplis combineren ze kwaliteit, vakmanschap en precisie om jou het gewenste eindresultaat te bieden. Om dat te realiseren, hebben ze een straf team dat alle kennis en skills in huis heeft en kiezen ze voluit voor sterke en betrouwbare materialen. Wil je deze kwaliteit en vakmanschap ook bij jouw thuis of in jouw pand? Neem dan zeker contact op met Chapplis en ze staan altijd voor jullie klaar met vrijblijvend advies. Meer info kan je vinden op www.chapplis.be

 

  • Tel: +32 (0) 14 28 64 05
  • Fax: +32 (0) 14 28 64 06
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Gsm: 0473/443328

SBK Accountancy

SBK accountancy is ontstaan in 2014 uit een reeds jarenlange samenwerking tussen Saskia Bens, Bart Verreydt en Koen Janssens. In de daaropvolgende jaren kende het kantoor een gestage groei en om de kwaliteit van de adviesverlening te kunnen blijven waarborgen, kwamen Sabine Van Gestel (2016), Leen Verwimp (2018), Martine Geerts (2019), Jens de Volder (2021) en Ann Vanhove (2022) het team versterken. Dankzij hun complementaire ervaring in de boekhoudkundige sector dragen zij bij tot de verdere uitbreiding van de dienstverlening van het kantoor.

SBK accountancy bv behartigt de volledige boekhoudkundige en fiscale belangen van zelfstandige ondernemers. Het is onze missie om de cijfers om te zetten in voor u verstaanbare taal. Zo krijgt u als ondernemer een beter zicht op de financiële situatie en kan u uw zaak efficiënt en doelgericht verder ontwikkelen. Zowel startende als gevestigde bedrijven, handelaars of beoefenaars van een vrij beroep kunnen bij SBK terecht.

  • Website: sbk-accountancy.be
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel: 014 / 49 05 65