MBT Chapewerken

MBT chapewerken is een jong bedrijf waar u terecht kan voor alle vloerisolatie en chapewerken. De zaakvoerder Jan Gys heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring als zaakvoerder van EBC chapewerken. MBT chapewerken is een bedrijf dat werkt met eigen personeel dat vast in dienst is. We beschikken over 2 volautomatische chape-vrachtwagens.

Met vakbekwaamheid en professionaliteit helpen we uw nieuwbouw of renovatieproject te realiseren, groot en klein, zowel voor particulieren als bedrijven. U kan steeds bij MBT chapewerken terecht om een gratis prijsofferte te bekomen.

CONTACT: Hodonk 33A, B-2470 Retie Tel: 014/37 49 89 Fax: 014/37 41 81 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

SBK Accountancy

SBK Accountancy bvba behartigt de volledige boekhoudkundige en fiscale zaken van zelfstandige ondernemers. Van het aanwerven van personeel of fiscale controles tot het doorgroeien naar een vennootschap of het omvormen en stopzetten van de onderneming: SBK begeleidt de zaakvoerder in alle stappen die hij/zij tegenkomt als ondernemer.

SBK legt de nadruk op een laagdrempelige, praktische aanpak en persoonlijk contact met de cliënt. We weten als geen ander hoe complex een materie als fiscaliteit kan zijn. Het is onze missie om die materie om te zetten in voor u verstaanbare taal. Zo krijgt u als ondernemer een beter inzicht in de cijfers en kan u uw zaak efficiënt en doelgericht verder ontwikkelen.

Het cliënteel van SBK Accountancy bvba bestaat voornamelijk uit éénmanszaken en kleine, middelgrote en grote KMO’s. Het kantoor telt momenteel 4 medewerkers met allemaal minstens 15 jaar ervaring in de sector. SBK Accountancy bvba is erkend door de beroepsorganisatie IAB.

Geïnteresseerd om SBK Accountancy beter te leren kennen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, u bent steeds welkom voor een vrijblijvend gesprek. Afspraken kunnen plaatsvinden in Retie, Herentals of Herselt. Of, indien gewenst, kan dit ook bij u ter plaatse.

Tel. 014/49 05 65 Fax 014 49 05 66 GSM 0468/20 14 04 E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..