Domestic

Sinds 2005 is Domestic Makelaars actief als vastgoedmakelaar in de regio Kempen. Jaarlijks verkopen ze ca. 150 eigendommen en ze verhuren er ongeveer even veel. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Beerse, maar klanten kunnen ook terecht in hun kantoor te Lichtaart. Op 1 mei 2015 openden ze een gloednieuw kantoor te Mol. Al de medewerkers van Domestic makelaars zijn erkend door het BIV.

Naast het klassieke aanbod van woningen, appartementen en gronden, hebben ze ook een zeer ruime portefeuille van nieuwbouwprojecten. Op de website www.domestic.be kan je alle verdere info vinden.

BNP Parisbas Fortis Retie

BNP Paribas Fortis is de bank voor iedereen in een wereld in verandering. Individuele klant, gezin, ondernemer, jongere, vermogende cliënt, expat ... Wie u ook bent of wat u ook nodig hebt, wij zijn er voor u. BNP Paribas Fortis is de financiële partner voor al uw dromen, plannen en projecten. U krijgt bij hen een volledig pakket van financiële producten en diensten: van zichtrekeningen, spaarrekeningen, bank- en kredietkaarten, hypothecaire leningen, beleggingen, verzekeringen, investeringen tot vermogensbeheer van uw patrimonium. Je kan hiervoor steeds terecht bij het kantoor in de St. Martinusstraat 2 te Retie of via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vermeire Sanitair & CV

Zoekt u iemand voor het installeren van uw centrale verwarming of uw sanitair? Bent u van plan binnenkort uw badkamer te renoveren en woont u in Retie of omgeving? Neem dan contact op met Vermeire Sanitair en CV. Ze zijn uw ideale partner gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van uw cv-installatie en sanitair. Meer info kan je vinden op https://www.offrea.be/vermeire-sainitair-cv.

Eric Lauwers Trappenmakerij

Bent u op zoek naar een trap die perfect de sfeer van uw woning weerspiegeld? Deze invalshoek in combinatie met uw wensen is de basis van waaruit een prachtige trap tot stand komt. Het team van Trappen Lauwers is dagdagelijks gepassioneerd aan het werk om uw droomtrap te realiseren. Vanaf het eerste klantcontact, tot het 3D-ontwerp, het vervaardigen en tenslotte het plaatsen, steeds staan uw wensen centraal. Klantvriendelijkheid en perfectie tot in de kleinste details dragen ze zeer hoog in het vaandel. Zaakvoerder Eric Lauwers staat er dan ook op om als meewerkend zaakvoerder elke trap bij de klant thuis mee te gaan plaatsen.

Wenst u alvast wat inspiratie op te doen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.trappenlauwers.be.

AWB Bouwgroep

Uw flexibele bouwpartner. Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur. Zowel totaalrenovaties als uitbreidingen. Ook ventilatie, dakwerken, zonneboilers, warmtepompen en sanitaire leidingen.

Meer info: www.awbbouwgroep.be

Houthandel Van Mechgelen

Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Van Mechgelen helpt u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op Houthandel van Mechgelen rekenen voor het juiste advies.

Meer info: www.houthandelvanmechgelen.be