Domestic Makelaars

Sinds 2019 is Domestic Makelaars fiere shirtsponsor van onze seniors. Domestic is de specialist voor de verkoop & verhuur van residentieel vastgoed in de Kempen. Ze zijn sinds 2005 actief als bemiddelaar bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Het actieterrein strekt zich uit over de ganse Kempen. Met kantoren in Turnhout, Beerse, Mol, Dessel, Retie en Lichtaart zijn ze vlot bereikbaar voor hun klanten. De medewerkers kennen onze regio  dan ook door en door. De dertien medewerkers doen zo’n 350 verkopen en 150 verhuringen per jaar. Dat komt dus neer op bijna twee transacties per dag! Domestic Makelaars is dan ook de ideale partner om te zorgen voor de aankoop, verkoop of verhuur van jouw vastgoed. Hun portefeuille omvat vooral residentieel vastgoed (woningen, appartementen en gronden) uit de zgn. middenklasse. Ze hebben ook steeds een ruime waaier aan nieuwbouwprojecten in de aanbieding. Alle medewerkers zijn erkend door het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV) kunnen zo een professionele en correcte dienstverlening garanderen.

Meer info

- www.domestic.be

- Domestic Markelaars, Markt 12 te 2470 Retie.

- Tel 014/31 24 34

- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BNP Paribas Fortis Retie

BNP Paribas Fortis is de bank voor iedereen in een wereld in verandering. Individuele klant, gezin, ondernemer, jongere, vermogende cliënt, expat ... Wie u ook bent of wat u ook nodig hebt, wij zijn er voor u. BNP Paribas Fortis is de financiële partner voor al uw dromen, plannen en projecten. U krijgt bij hen een volledig pakket van financiële producten en diensten: van zichtrekeningen, spaarrekeningen, bank- en kredietkaarten, hypothecaire leningen, beleggingen, verzekeringen, investeringen tot vermogensbeheer van uw patrimonium. Je kan hiervoor steeds terecht bij het kantoor in de St. Martinusstraat 2 te Retie of via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Eric Lauwers Trappenmakerij

Bent u op zoek naar een trap die perfect de sfeer van uw woning weerspiegeld? Deze invalshoek in combinatie met uw wensen is de basis van waaruit een prachtige trap tot stand komt. Het team van Trappen Lauwers is dagdagelijks gepassioneerd aan het werk om uw droomtrap te realiseren. Vanaf het eerste klantcontact, tot het 3D-ontwerp, het vervaardigen en tenslotte het plaatsen, steeds staan uw wensen centraal. Klantvriendelijkheid en perfectie tot in de kleinste details dragen ze zeer hoog in het vaandel. Zaakvoerder Eric Lauwers staat er dan ook op om als meewerkend zaakvoerder elke trap bij de klant thuis mee te gaan plaatsen.

Wenst u alvast wat inspiratie op te doen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.trappenlauwers.be.

Voeding Hodonk

Voeding Hodonk is de winkel van Tinne Ooms en je ziet er ook geregeld onze co-voorzitter en haar partner Sven Bos helpen. Bij Voeding Hodonk kan je alles vinden wat je in de grote winkelketens kan vinden, maar dan met een portie gezelligheid erbij. Ook onze club doet zijn aankopen bij Voeding Hodonk. Zo zijn de hapjes in onze Julien Cools Loge afkomstig van Voeding Hodonk, net zoals de flesjes Stella op onze supportersbus. In de buurtwinkel van Tinne krijg je een warme en persoonlijke service en vang je soms ook de laatste nieuwtjes van ons dorp op. In deze winkel ben je geen nummer en dat maakt het verschil. Je kan bij Voeding Hodonk ook terecht om geschenkmandjes te laten maken met wijnen, en diverse andere lekkernijen.

Voeding Hodonk

Hodonk 48

2470 Retie

Tel: 014/37 50 35

Houthandel Van Mechgelen

Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Van Mechgelen helpt u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op Houthandel van Mechgelen rekenen voor het juiste advies. U kan bij houthandel Van Mechgelen terecht voor houtwerk voor binnen en buiten. Ook heeft Houthandel Van Mechgelen een uitgebreid gamma bevestigingsmaterialen en onderhoudsproductenboutenmoerenschroevennagelspluggendraadstangenlijmensiliconenonderhoudsoliënbeitsen, ….voor binnen en buiten. 

Houthandel Van Mechgelen
Wampenberg 72, 2370 Arendonk
Tel: +32 (0)14/68 92 90
Fax: +32 (0)14/67 14 57
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.houthandelvanmechgelen.be