Wafelslag 2020

Ook dit jaar organiseert onze club weer een wafelslag maar omwille van de gekende reden op een andere manier.

Beste clubleden en sympathisanten,

Jaarlijks organiseert de club een wafelslag om extra geld in het laatje te brengen om zo onze club financieel gezond te houden.

 In normale tijden gaan de clubleden van deur tot deur om hun wafels aan te prijzen, doch door de huidige coronamaatregelen is zoiets op dit ogenblik jammer genoeg niet haalbaar.

Daarom willen we het deze editie iets anders aanpakken: elk aangesloten lid krijgt een verkoopformulier (of je kan dit ook opvragen via een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) met aan de voorkant een woordje uitleg over de werkwijze van de verkoop. Op de achterzijde vul je de naam in aan wie je wafels hebt verkocht, zodat je later nog weet waar je ze naartoe moet brengen, plus het aantal pakken en de totaalprijs. Alleen het onderste gedeelte dien je terug binnen te brengen.

En je hoeft niet enkel binnen je gezin te kijken. Je kan ook eens informeren bij familie, vrienden en kennissen.

De prijs voor een pak wafels is € 3 en je kan kiezen tussen vanillewafels (zachte), chocoladewafels en galetten (harde).

Gelieve bij bestelling ook steeds mee af te rekenen en het bestelformulier dat je op de achterzijde van dit formulier vindt, samen met het geld binnen te brengen in de kantine ( of via je ploegafgevaardigde die dit voor jou zal doen ), en dit ten laatste op zondag 27 september 2020

Mogen we vragen aan de trainer of de afgevaardigde van hun ploeg, om de wafels op zaterdag 10 oktober 2020 af te halen in onze kantine André Zajacstadion Groenedijk.

 

Met dank voor jullie bereidwillige medewerking!