Nieuws

Coronamaatregelen update 3-8

Wij hebben ondertussen via Voetbal Vlaanderen en de provincie Antwerpen weer aangepaste maatregelen ontvangen omtrent corona. 

Official mondmasker

We zullen voorlopig nog wel een tijdje in een samenleving met Corona en mondkapjes moeten leven en daarom heeft onze supportersclub officële mondmaskers van onze club laten maken.

Coronamaatregelen bij onze club

We kunnen er niet omheen dat de beslissing van onze provinciegouverneur Cathy Berckx ook zware gevolgen heeft voor de werking binnen onze voetbalclub. Onze voorzitter Tom Gevers en TVJO Davy Van Dooren hebben in samenwerking met het dagelijks bestuur en de sportieve cel enkele maatregelen uitgewerkt. 

Winst bij eerste wedstrijd

Net zoals vorig seizoen begonnen onze mannen aan de voorbereiding met een vriendschappelijk duel tegen Punt Larum. 

Kalender gekend

Voetbal Vlaanderen heeft de kalender van ons eerste elftal bekend gemaakt voor het seizoen 2020-2021. 

Loting supportersclub: winnaars

Supporters verdienen het ook om in de prijzen te vallen! Daarom schenkt de supportersclub 2 clubabonnementen en 2 busabonnementen weg aan hun leden.

Sponsor worden bij onze club

Ook in het seizoen 2020-2021 zal er weer veel activiteit zijn op onze beide sportcomplexen waarbij we weer vele bezoekers verwachten.  Daarom is het voor jouw bedrijf misschien de uitgelezen kans om reclame te maken bij onze club.

Vergadering A-kern

Op vrijdag 19 juni kwam onze A-kern voor de eerste keer samen om alles te bespreken voor het nieuwe seizoen 2020-2021

Indelingen jeugd en reserven 2020-2021

Nadat de loting van de Beker Van Antwerpen voor het eerste elftal bekend werd gemaakt heeft Voetbal Vlaanderen ook de indelingen van alle jeugdelftallen en reservenelftallen opgemaakt.

Loting Beker van Antwerpen

Het provinciale comité heeft de loting voor de wedstrijden in de Beker van Antwerpen voor nieuwe voetbalseizoen bekend gemaakt. En hierbij ontmoeten we enkele leuke tegenstanders. 

Voorbereiding Seizoen 2020-2021

Onze sportieve staf heeft al een voorbereidingsschema uitgewerkt voor onze A-kern en het eerste elftal. Onze jongens hervatten terug met voetballen op maandag 20 juli 2020 wanneer ze op ons sportcomplex Groenedijk verzamelen voor de eerste training. 

tarieven seizoen 2020-2021

Onze club zal tijdens het seizoen 2020-2021 aantreden in eerste provinciale.  U kan nu al reeds uw abonnement aankopen voor het volgende seizoen en genieten van een ruime korting

Uitbreiding Vossekot

Op zaterdag 30 mei is aannemer MCM uit Retie begonnen met het uitgraven van de funderingen voor de nieuwe dug-outs, wandelpaden en afdaken aan het E en F-terrein. 

Tarieven lidgelden seizoen 2020-2021

Het eerste seizoen van onze nieuwe club moest om de gekende reden van COVID-19 sneller afgesloten worden als gepland. Het gezond verstand moet hier echter de bovenhand halen en het bestuur laat dan ook de gezondheid van alle leden, vrijwilligers, supporters en sympathisanten primeren boven het plezier.

fotoreportage Vossekot

Via Wim Van Gestel (ook gekend als DJ Scoop) hebben we enkele prachtige dronebeelden ontvangen van ons sportcomplex Vossekot.