Nieuws

Vriendschappelijk duel op't Witgoor

Voor ons eerste elftal ligt de competitie voorlopig nog even stil maar nu zaterdag spelen onze jongens een vriendschappelijke wedstrijd tegen onze buren van Witgoor Sport.

Word scheidsrechter

Zonder scheidsrechters zouden we niet kunnen genieten van onze favoriete voetbalsport. Wil jij net zoals onze Retiese Brent Peeters leiding geven over jeugdwedstrijden en misschien wel ooit een Champions League finale fluiten? Neem dan deel aan het online beginnelingenexamen van Voetbal Vlaanderen.

jeugd & reserven hervatten

De winterstop is achter de rug en onze jeugdploegen en reserven hervatten de competitie. Maar er zijn weer enkele nieuwe covidmaatregelen van toepassing waarover we jullie op de hoogte willen brengen.

nieuwsbericht jeugdwerking

Momenteel kan iedereen genieten van de rust tijdens de winterstop maar na Nieuwjaar start de competitie terug voor onze jeugdelftallen. We voeren dan ook een belangrijke wijziging door en hebben enkele aandachtpuntjes voor onze trainers en afgevaardigden.

Footpass Audit afgerond

Op vrijdag 17 december werd onze audit volledig afgerond met een bezoek door auditor Dylan Van Nieuwenhove aan de training van onze PU 17. Eind januari 2022 weten we dan dat onze club geslaagd is voor de audit en zo het 2 sterrenlabel kan behouden. 

Andy Van Kets vanaf 2022-2023 nieuwe T1

Nadat huidig T1 Bart Anné bekend had gemaakt dat hij na dit seizoen zou stoppen bij onze club is onze sportieve cel in actie geschoten om een waardige vervanger te vinden.

vacature kantinemedewerker

Een club kan niet blijven bestaan zonder zijn vrijwilligers. Wij zijn dan ook alle vrijwilligers dankbaar die zich bijna dagelijks inzetten om onze meer dan 360 voetballers hun favoriete sport te laten beoefenen.

Knappe zegereeks

Onze jongens zitten in de winningmood. Na Oppuurs en OG Vorselaar moest zondag ook KVV Vosselaar voor de bijl.

Afgelastingen Trainingen

Door de zware regenval van de voorbije dagen en de regen die nog zal komen de volgende dagen zijn we genoodzaakt onze trainingen te moeten staken.

6 op 6 !

Na de overwinning tegen Oppuurs gingen onze jongens in OG Vorslaar weer op zoek naar drie punten.