Nieuws

Naar de Spetsers

2020 is niet zo goed begonnen voor onze jongens met twee maal een gelijkspel en vorige week de thuisnederlaag tegen KFC Herselt

2de Clublunch

Het is nog veraf maar op 1 maart organiseren we onze tweede clublunch van dit seizoen. 

3de Nederlaag

Bij onze supporters was er de hoop om tegen KFC Herselt de eerste overwinning van het seizoen te zien maar dit werd een teleurstelling. 

Welkom Seppe

Nadat we begin deze week de komst van Raf Berkmans hebben aangekondigd kan onze sportieve cel een tweede inkomende transfer aankondigen.

Bilijk gelijkspel

Wat we vooraf verwacht hadden kwam ook uit voor deze partij dat het veld van White Star moeilijk bespeelbaar was. 

Spektakelstuk

Met het bezoek van leider Bevel wisten onze jongens direct dat het jaarbegin niet gemakkelijk zou worden.

Half Abonnement

Nieuw & vanaf heden verkrijgbaar: een half abonnement, geldig voor de thuiswedstrijden na Nieuwjaar. Zo verzeker je je in één klap van je vaste plaats voor – onder meer de topper tegen KFC Bevel en derby tegen Verbr Balen... Een ideaal eindejaarsgeschenk voor de Retiese voetballiefhebbers. 

papiercontainer verdwijnt

Nadat we onze papiercontainer op Den Asberg verwijderd hebben zijn we nu ook genoodzaakt om de container aan het André Zajacstadion op de Groenedijk te verwijderen.

jaareinde met winst

Onze jongens hebben de eerste wedstrijd van de terugronde met winst kunnen afsluiten door met 1-2 te gaan winnen op het zware veld van Vlimmeren Sport.  

Derde gelijkspel

Na afloop van het duel tegen KFC Broechem mochten onze jongens nog tevreden zijn dat we toch nog één puntje behaald hebben. 

Zettersprijskamp

Nu vrijdag 6 december 2019 organiseren we in het André Zajacstadion een zettersprijskamp ten voordele van de werking van onze club.

Terug een overwinning

Na de nederlaag tegen OG Vorselaar stond er een moeilijke verplaatsing op het programma richting Deurne Zuid. 

2de nederlaag

Na een knappe reeks van 10 ongeslagen wedstrijden leden onze jongens op speeldag 13 hun 2de nederlaag van dit seizoen.