Nieuws

Week van de vrijwilliger

Het is de week van de vrijwilliger en daarom willen wij ook even alle vrijwilligers bedanken binnen onze club. 

Stef Janssen nieuwe T3

Stef Janssen die tijdens ons eerste seizoen 2019-2020 de doelman was van ons eerste elftal zal onze nieuwe T3 worden. 

Stockverkoop dranken en chips

Omdat onze beide kantines al een tijdje dicht zijn zullen we op zaterdag 27 februari 2021 een stockverkoop van onze dranken en chips organiseren in onze kantine van het André Zajacstadion. 

Voorlopig geen trainingen

Bericht aan onze trainers, spelers en ouders, ivm trainingen vanaf 15 februari tot en met 21 februari 2021.

Nieuwe merchandise

Speciaal voor onze supporters hebben we een nieuwe kledinglijn ontwikkeld. Je kan ze via onze website bestellen. 

Heropstart jeugdtrainingen

Vorige week hadden we als KBSK Retie beslist om de trainingen per direct tijdelijk op te schorten en dat was voor de meeste ouders een verrassing. Op dat moment was dit een bewuste keuze omdat de gezondheid en het welzijn van alle voetballende leden en de sportieve staf van onze club altijd voorop staat en wij de geldende regels willen volgen.

Welkom Kamil

Onze sportieve cel was na het vertrek van aanvaller Niels Voets op zoek naar een waardige vervanger en die hebben ze gevonden bij ASV Geel. 

Transfers Jonas & Niels

Jonas Van Baekel en Niels Voets hebben besloten om volgend seizoen hun voetbalschoenen bij een andere club aan te binden.

Spaghettiweekend

Door de aanhoudende coronapandemie is het voor onze club ook niet mogelijk om het jaarlijkse spaghettiweekend op de gewone manier te organiseren.

UPDATE trainingen - wedstrijden jeugdploegen

Vrijdag 8 januari 2021 heeft de federale regering formeel bekrachtigd wat de we eigenlijk al hadden zien aankomen, nl. geen versoepelingen die het voor onze club mogelijk zouden maken om nu al het seizoen op een normale manier verder te zetten met trainingen en wedstrijden voor alle leeftijden.

Een nieuw jaar

Het moeilijke jaar 2020 ligt eindelijk achter ons. Dankzij de vaccinaties kunnen we vooruit kijken naar het nieuwe jaar waarin we hopelijk eindelijk terug op een normale manier onze sport kunnen beoefenen. Onze voorzitter Tom Gevers geeft hier zijn nieuwjaarsboodschap voor onze leden, ouders, supporters en sponsors. 

Rode Duivel volgt Kenny op

Onze sportieve cel is volop bezig met het samenstellen van onze A-kern voor volgend seizoen.  Zoals iedereen weet nemen we afscheid van onze goalgetter Kenny Geudens maar met de 23 jarige Senne Dierckx kunnen we een waardige opvolger voorstellen.

KBSK Retie wint AED toestel

Via Noa Lang kreeg onze club het heugelijke nieuws dat we via de  #NoHeartNoGlory actie van Club Brugge een AED toestel gewonnen hebben.