Nieuws

Voor mij is dit een leerrijk seizoen

In de slotfase van de match kreeg Stijn Helsen misschien nog wel de beste kans om ons de overwinning te bezorgen tegen Loenhout. We hadden daarom ook na de match met hem het interview van de week.

2de gelijkspel op rij

Met het bezoek van Loenhout SK kregen we een tweede thuismatch op rij. Deze keer terug op 't Vossekot. 

Loenhout is geen gemakkelijke tegenstander

Jeroen Vos kon afgelopen weekend 2 doelpunten scoren tegen Vosselaar, maar jammer genoeg was dat niet voldoende om de 3 punten in Retie te houden. Na de match hadden we een interview met hem.

0-5 winst !

Ondanks een mooie wedstrijd leden onze Retienaars vorige week een nederlaag tegen KFC Kontich en hierdoor zakten we na een 1 op 12 terug in de rangschikking.

Ternesse - KBSK Retie Facts

Met een 4 op 15 trekken onze Retienaars zaterdag naar de rode lantaarn Ternesse. Zoals we afgelopen woensdag. Zoals Club Brugge woensdag mocht ondervinden is een duel tegen de laatste van het klassement zeker geen cadeau. 

Jeroen & Stephane worden assistent-trainers

Enkele weken geleden kondigden we al de komst aan van Jelle Van Litsenborg als nieuwe hoofdtrainer bij onze club. Volgend seizoen zal hij geassisteerd worden door Jeroen Schuermans en Stephane Van Litsenborg. Samen met keeperstrainer Stef Janssen zal dit viertal dus vanaf het seizoen 2024-2025 de sportieve leiding over onze seniors nemen. 

we moeten nu echt wel punten gaan pakken

Maxim Gijs kon het eerste doelpunt voor onze club scoren tegen KFC Kontich maar jammer genoeg was dat niet voldoende om punten te pakken. Na de match hadden we dan ook een interview met hem.