Klaar om Wezel te ontvangen

 

Onze jongens schoten het beste uit de startblokken en na een fout van Wilmssen in het strafschopgebied opende Geudens de score vanop de stip.  Tijs Hermans kreeg wat later een uitgelezen kans om er 0-2 van te maken, maar hij miste onbegrijpelijk voor een leeg doel. Na de pauze nam de thuisploeg het heft in handen. Van In en Matyn kregen wat kansjes, maar kwamen niet tot scoren. Bij zijn derde poging kon Matyn alsnog de gelijkmaker voor Antonia scoren. Onze mannen in rood, geel en zwart konden dankzij de steun van een sterke twaalfde man stand houden en zo met een puntje afzakken naar ons dorp der 7 Nethen.

Dankzij dit gelijkspel blijven we in de top van het klassement hangen en krijgen we volgende zondag een topper op 't Vossekot met het bezoek van Wezel Sport. 

Scheidsrechter: Dave Van Duppen. Assistentscheidsrechters: Eric Deckers en Bart Van Limbergen

Antonia: Van Nooten, Van Sanden, Fasseur, Keyzer (70’ P. Van Kemseke), Van In, Van Loon, Wilmssen, Verbist, De Ridder (83’ S. Van Kemseke), Bogaerts (75’ Vorsselmans), Matyn.

BSK Retie: Veraghtert, R. Schuermans (72’ Gijs), Berkmans, Keersmaekers, J. Schuermans, Broeckx, Hermans, Geudens (90’ Abrddane), Pauwels, Rommes, Vos (78’ Van Herck).

Doelpunten: 14’ Geudens (strafschop) 0-1, 81’ Matyn 1-1.