Weer winst in topwedstrijd

Bij het duel kwamen Sander Broeckx en Thomas Verstraelen terug aan de aftrap. Jannes Jespers, Niels De Witte en Joris Damen namen plaats op de bank.  Onze mannen begonnen het beste aan de wedstrijd aan na een tiental minuten kon Pauwels al scoren op assist van Willem Van Herck. Maar Zandhoven kon snel tegen scoren via hun topschutter Dermaut nadat enkele jongens van ons onderuit schoven op het vochtig veld. 1-1 werd dan ook de ruststand.

Na de pauze kon Willem Van Herck de 1-2 op het bord zetten tegen deze sterke tegenstander. Maar jammer genoeg was de vreugde van korte duur en werd het snel terug 2-2 via wederom Dermaut. Zandhoven nam het overwicht maar kon niet echt doelkansen creëren. Nadien kwamen onze Retienaren terug wat beter in de partij en konden we enkele hoekschoppen afdwingen. In minuut 82 kon zo Simon Pauwels de 2-3 overwinning vastleggen. Het begint een traditie te worden dat we onze wedstrijden in de laatste minuten van de match winnen. De voorbije seizoenen noemden ze dat bij eersteklasser Charleroi Mazzu time maar wij kunnen ondertussen spreken van "Anné Time"

De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Omar El Filali die werd bijgestaan door Chirs Peeters en Steven De Vos.

Volgende week zondag hebben we weer een topper op het programma staan in het Vossekotstadion tegen OG Vorselaar. Supporters op post !