Nieuwe materiaalmeesters

Sinds de oprichting van KBSK Retie had onze club met Luc Nuyens en Vic Vanherck twee materiaalmeesters. Luc Nuyens was de verantwoordelijke op ons complex Vossekot en nam ook de taak op zich om bij aanvang van het seizoen alle materialen te verdelen onder onze trainers.  Vic nam de taak op zich om te zorgen dat op het complex Groenedijk steeds voldoende trainingsmateriaal aanwezig was. 

Luc Nuyens had te kennen gegeven na het seizoen 2020-2021 zijn functie als materiaalmeester stop te zetten om zich zo meer te concentreren op zijn scheidsrechterscarrière.  Luc zal als lijnrechter actief zijn in eerste en tweede provinciale en heeft ons laten weten dat we ook nog op hem kunnen rekenen om af en toe onze reserven te fluiten.  Via deze weg willen wij namens het bestuur en de beheerraad Luc bedanken voor zijn inzet de voorbije seizoenen bij KBSK Retie en in het verleden bij Retie SK. 

We zijn ook blij jullie te mogen mededelen dat vanaf het nieuwe seizoen 2021-2022 Tom Struyfs en Danny Cuypers de taken van Luc zullen overnemen.  Luc zal hen nog de nodige instructies geven en verder kunnen Tom en Danny rekenen op de ondersteuning van onze beheerraad om zo goed mogelijk de job uit te voeren.  Tom en Danny zullen er dan ook voor zorgen dat ons trainerskorps van 30 ploegen over voldoende trainersmateriaal kunnen beschikken en ook dat onze doelen in orde zijn.

Wij zijn er zeker van dat we met Tom, Danny en Vic een goed team hebben dat zal instaan voor het materiaal binnen onze club en wensen onze nieuwelingen dan ook veel succes toe met hun nieuwe functie.