nieuwsbericht jeugdwerking

Afschaffing bonnetjes op verplaatsing

 De laatste jaren hebben wij een sterke afname gezien in het aantal ploegen dat hun jeugdspelers nog een gratis consumptie / bonnetje aanbieden bij competitiewedstrijden op verplaatsing.  In de eerste helft van dit seizoen hadden wij trouwens amper bezoekende clubs die in onze kantines van ’t Vossekot en André Zajacstadion bonnetjes hebben aangekocht bij wedstrijden. We zien dan ook onze inkomsten dalen.

Daarom hebben wij als KBSK Retie besloten om vanaf begin januari 2022 de gratis consumptie op verplaatsing voor onze jeugdspelers te vervangen door 2 gratis consumpties tijdens de thuiswedstrijden. M.a.w. dienen onze trainers en afgevaardigden bij een uitwedstrijd van de ploegen vanaf U6 tot en met U21 geen bonnetjes meer aan te kopen.

Uiteraard kunnen onze ploegen op verplaatsing nog steeds iets gaan drinken in de kantines daar. Wanneer je als ouders niet aanwezig kan zijn bij uitwedstrijden, kan je je kind toch nog steeds iets meegeven zodat het toch iets kan drinken.

Kledij wedstrijdtassen

Wij stellen nog geregeld vast dat er na wedstrijden in de gebruikte wedstrijdtassen kledij ontbreekt bij het binnenbrengen. Voor de organisatie van de wedstrijdkledij willen we jullie er allemaal nog eens op attent maken om het beheer van de wedstrijdtassen consequent en nauwkeurig uit te voeren en ook op te volgen.  Mogen we jullie daarom vragen om na elke wedstrijd de kledij die aanwezig is in de wedstrijdtas nauwgezet na te tellen alvorens deze terug in de tas te steken? Op deze manier kunnen we samen proberen het verlies van kledij te doen stoppen. Wij danken iedereen alvast voor de inspanningen.

Kleedkamers Vossekot en André Zajacstadion

Om onze kleedkamers wat deftig te houden en ook de douches proper te houden willen we ook nog eens aan iedereen vragen om niet met voetbalschoenen of ballen de douches te betreden. Gelieve dan ook geen schoenen of ballen met zand af te spoelen in de douches. Dank voor jullie medewerking. 

 

Namens KBSK Retie wensen we iedereen nog een prettig eindejaar en een voorspoedig 2022 met vele sportieve successen en veel plezier toe !