Onze club op social media

Reclame maken is belangrijk voor onze club en ook voor onze sponsors en daarom zijn we als club ook actief op diverse social media kanalen.

Via onze website geven we jullie steeds de belangrijkste nieuwsberichten van onze voetbalclub en ook alle informatie voor onze leden en ouders. Op onze website kan je ook de nodige informatie vinden om onze club te sponseren.  Deze informatie kan je hier vinden. Ook kan je via onze website naar onze webshop surfen om clubkledij aan te kopen. Via deze link kom je op onze shop terecht. 

Onze website krijgt wekelijks bijna 500 bezoekers en sommige berichten worden meer dan 1000 x bekeken. De populairste pagina op onze website is die van onze contactpersonen die al meer dan 5600 aangeklikt is.  

Verder maken we nog gebruik van Facebook, Instagram en Linkedin om PR te maken op het world wide web.

Op onze Facebookpagina kan je leuke foto's, nieuwsberichtjes, informatie over events en filmpjes van onze club vinden. We hebben op deze pagina momenteel 990 volgers waarvan zo'n 65 % mannen en 34 % vrouwen. Zo'n 60 % van de volgers is afkomstig uit Retie en dan volgen vooral inwoners uit Dessel, Mol, Kasterlee en Arendonk onze club. 98 % van alle volgers zijn inwoners van België. Maar ook in Nederland, Frankrijk, Tanzania en Australië volgen ze onze club op Facebook.  Via onze facebookberichten hadden we de voorbije weken een bereik van 5827 personen.  

Je kan hier klikken om op onze facebookpagina terecht te komen. 

Op instagram kan je ook terecht voor toffe foto's en filmpjes van onze club. Met wedstrijden van ons eerste elftal kan je een compleet verhaal volgen met foto's en filmpjes van het wedstrijdverloop. Op deze pagina staan ondertussen al 402 berichten en heeft onze club ook zo'n 703 volgers. 64 % van die volgers zijn afkomstig uit Retie waarvan het merendeel tussen de leeftijd van 18 en 54 jaar is. Hier hebben we zo'n 70 % mannelijke en 30 % vrouwelijke volgers. 

Via deze link kan je onze club volgen op instagram. 

Sinds enkele weken zijn we ook actief op Linkedin. Dit sociale mediakanaal is vooral gericht op zakenmensen. Via onze Linkedinpagina maken we vooral commerciële reclame voor onze club. Onze nieuwe sponsors krijgen steeds aandacht op deze pagina en we trachten via dit kanaal ook nieuwe sponsors te verwerven door specifiek melding te maken hoe men via onze club publiciteit kan maken en ons kan steunen. Linkedin is met zijn 55 volgers wel het kleine broertje van onze social  mediakanalen.   

Neem zeker eens een kijken op onze Linkedinpagina om ook daar onze club te volgen.