Terug een overwinning

 

Onze technische staf moest weer wat wijzigingen aanbrengen in de selectie na de blessure van Tijs Hermans.  Jannes Jespers kwam centraal in het middenveld te staan en in allerlaatste instantie moest Maxim Gijs nog afhaken met wondroos aan zijn been. De laatste ging direct naar het lokale ziekenhuis en werd aan de aftrap vervangen door Niels Voets. Joris Damen nam hierdoor nog plaats op de bank met Stef Janssen Jeroen Schuermans en youngster Niel Van Dael. 

De eerste helft was er licht overwicht voor onze jongens met enkele kleine kansjes, waaronder een knappe voorzet van een bedrijvige Broeckx die niemand kon afwerken. Maar vlak voor het rustsignaal moest doelman De Vocht alles uit de kast halen om een kopbal van Jabot over zijn doel te weg te werken. Direct op de tegenaanval kon Kenny Geudens met een schot van buiten de 16 meter zijn dertiende doelpunt van het seizoen scoren waardoor onze jongens met een voorsprong de pauze konden aanvatten. 

Enkele minuten na de rust kon Pauwels de score voor onze Retienaren verdubbelen. Daarna kwam Deurne toch iets beter in de wedstrijd en een tiental minuten voor het eindsignaal kon Lenie de aansluitingstreffer scoren. Zo werd het nog spannend maar De Vocht bleek onklopbaar in zijn doel waardoor we de 3 punten mee naar ons dorpke der 7 Nethen konden pakken. Dankzij deze overwinning blijven we op een tweede plaats in het klassement staan op 5 punten van leider KFC Bevel dat met 0-2 kon winnen op het veld van Zandhoven. 

De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Dunken Van De Velde die werd bijgestaan door Ronny Kustermans en David Van Loo

 

 Nu zondag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van 2019 in het André Zajacstadion op de Groenedijk. We ontvangen dan staartploeg KFC Broechem om 14h30. Supporters op post !