Proficiat aan onze trainers

Vorige week werd deze opleiding afgesloten en daarbij behaalden ook enkele van onze trainers en coördinatoren van onze club hun diploma instructeur B. 

Abdulaye Bah, Joris Damen, Vincent De Jongh, Tuur Gevers, Dirk Huybrechts, Fame Janssens, Kim Smets, Robin Smolders en Jarne Van de Mierop behaalden allemaal dit diploma. Bij de afsluitende dag mocht onze A-kern speler Joris Damen zelfs nog een applaus ontvangen voor zijn powerpointdemonstratie op "Champions League" niveau. Zelfs docent Geert Van Gompel vond de presentatie geweldig.  Volgend seizoen zal op 't Vossekot de vervolgcursus trainer B ook georganiseerd worden waarbij onze leden ook kunnen inschrijven. 

Verder is onze TVJO Davy Van Dooren sinds zaterdag 5 juni na een opleiding van 406 uren ook trotse houder van het "Uefa A diploma Elite Youth & Elite Senior". Dit is het hoogst haalbare diploma dat je als trainer kan behalen in Europa. Het praktijk examen heeft Davy afgelegd bij de Elite van SK Lommel, de 1B club die sinds dit seizoen onder leiding staat van de Manchester City Group.

 

 TJVO Davy Van Dooren

 

Namens het bestuur van de club wensen wij Davy en al de andere trainers van harte proficiat met het behalen van hun diploma's. Mede dankzij het volgen van deze cursussen brengen zijn onze jeugdopleiding naar een hoger niveau.