2de nederlaag

Voor meer dan 265 betalende toeschouwers begint de blessurelast bij ons eerste elftal door te wegen. Nadat Van Baekel, De Jongh, Rommes, Voets en Vos al een tijdje aan de kant staan viel voor het duel tegen Vorselaar onze kapitein Bart Mermans  net voor de aftrap nog gekwetst uit. Joris Daemen verscheen zo aan de aftrap en Jeroen Schuermans nam voor de eerste keer dit seizoen plaats op de bank. 

De partij begon met een klein overwicht van OG Vorselaar zonder dat er echt kansen werden afgedwongen. Net voor de pauze kregen onze jongens nog een knappe kans via een vrije trap van Ruben Schuermans die knap gepakt werd door doelman Adriaensen.

Na de rust kregen we hetzelfde speelbeeld. OG Vorselaar had iets meer overwicht maar het bleef een partij waarbij de eerst ploeg kan scoren die ploeg ook de winnaar zou worden. Zo'n 6 minuten voor het einde van de match kon Van Sprengel de 0-1 scoren voor Vorselaar. Trainer Anné bracht vlak voor affluiten Jespers en De Witte nog in de ploeg voor de Damen en Hermans (die vermoedelijk ook een tijdje geblesseerd zal zijn) om alles op alles te zetten voor de gelijkmaker maar dit bracht geen zoden aan de dijk. Vorselaar maakte via Schuermans de partij af met de 0-2 eindstand. Na de match kunnen we ook zeggen dat Vorselaar de verdiende winnaar is. 

 

De wedstrijd stond onder leiding  van Dhr Dave Van Duppen die werd bijgestaan door Roger Paeshuys en Jozef Van Besauw

De matchbalschenkers waren: Rotec, Empaco GCV en Bart Van Hove "alle tuinhout"

Volgende week trekken we naar Rochus Deurne dat dit weekend verrassend een 3-0 nederlaag leed tegen staarploeg Broechem. Het zal een zware trip worden waarbij onze jongens rekenen op een sterke twaalfde man. De supportersbus vertrekt om 13h05 aan Café Hanenberg en 13h15 aan Café De Ster. Supporters op post !