Zware cijfers op het bord

Onze mannen begonnen snel aan de wedstrijd en na een fout op Vos in de openingsminuut claimde onze Retienaren een rode kaart voor Baeten, maar die kreeg geel. Wezel liet zich door de commotie niet van de wijs brengen en op aangeven van Vosters opende Van Pol de score. Stokmans kopte tegen de paal, maar toen de bal ontzet werd in zijn voeten, zette Kemper wel de 0-2 op het bord. Na de pauze mikte Pauwels de aansluitingstreffer van ver over. Wezel sprong efficiënter om met de kansen, want in tien minuten tijd sloegen Vosters en Kemper een definitieve kloof. In de slotfase liet Wezel de teugels wat losser. De eerredder hing in de lucht, maar Baeten bracht redding op twee pogingen van Voets. De einduitslag was zwaar maar we troffen dan ook een superefficiënte tegenstander die zeker tot het kransje favorieten voor de titel mag gerekend worden. 

Deze nederlaag werd vooraf ingecalculeerd en hopelijk kunnen we ons volgende week herpakken op verplaatsing bij KFC Ranst dat dit weekend met 2-0 verloor van Berg en Dal. 

scheidsrechter: Dimitri Heylen.

KBSK Retie: Veraghtert, Ruben Schuermans, Berkmans (60’ Voets), Keersmaekers, Jeroen Schuermans, Broeckx, Hermans, Geudens, Pauwels (70’ Van Herck), Rommes (81’ Gijs), Vos.

Wezel Sport: Baeten, Pellegriti, Remen, Roos, Vosters, Ven, Driesen, Van Pol, Janssens (81’ Verbeeck), Stokmans, Falkenstein (12’ Kemper (68’ Molenberghs)).

doelpunten: 9’ Van Pol 0-1, 35’ Kemper 0-2, 54’ Vosters 0-3, 66’ Kemper 0-4, 81’ Molenberghs 0-5.

gele kaarten: 1’ Baeten, 4’ Janssens, 79’ Rommes, 87’ Gijs, 88’ Driesen

Matchbalschenkers voor dit duel waren: Voeding Hodonk, Boomkwekerij Damakkers, Garage Gert Nijs en Bouwcoordinatieburo Luc Van Leuven 

De fotoreportage van Filip Smets van de topper tegen Wezel kan je hier bekijken. 

Verder willen wij nog alle supporters bedanken voor hun medewerking dit weekend om zich zo goed mogelijk aan de COVID 19 maatregelen te houden. We hebben ook vanuit de politiezone Kempen Noord-Oost complimenten ontvangen over onze aanpak en jullie medewerking.  Ook nog een woordje van dank namens het bestuur aan al onze vrijwilligers die gezorgd hebben voor een perfecte organisatie aan de togen en op de clublunch.