Voorlopig geen trainingen

We moeten even een minder leuke mededeling geven, maar niet onlogisch. Op uitdrukkelijke vraag van de greenkeepers en het bestuur van KBSK Retie worden alle trainingen tijdens de week van 15 tot en met 21 februari 2021 geannuleerd, dit zowel op het Vossekot als Groenedijk . We geven zo de trainingsvelden de tijd te om volledig te ontdooien en om het overtollige water dat hierdoor zal ontstaan op een natuurlijke wijze af te voeren.

Na controle van de velden is gebleken dat de sneeuw ijs is geworden en onder die ijslaag zit nog een aanzienlijke laag ijswater. Als wij tijdens de dooi op deze velden gaan spelen, dan gaan wij deze door het overtollige water dat zal ontstaan, volledig veranderen in een modderpoel en hypothekeren wij de rest van het seizoen en dat willen we uiteraard vermijden.


Het goede nieuws is evenwel dat men voor volgend weekend al spreekt dat de lente zou gaan doorbreken en dat de COVID-19 cijfers blijven dalen. We houden jullie dan op de hoogte over de heropstart van de trainingen.

Davy Van Dooren                                                                  Technische Ploeg Vossekot 
Sportief verantwoordelijke KBSK Retie                                     Technische Ploeg Groenedijk